میخواهیم امروز کشوری را به شما معرفی کنیم که تولد گرفتن و اعلام خوشحالی و تبریک تولد بالاترین جرم را دارد در ادامه با در این کشور تولد گرفتن محکومی و اعدام دارد! (+عکس) هاتم بت را دنبال نمایید .
تاجیکستان کشوری در آسیای مرکزی است که عمدتا توسط افغانستان ، چین ، قرقیزستان و ازبکستان احاطه شده است. تاجیکستان به دلیل داشتن کوه ها ناهموار که برای پیاده روی و کوهنوردی عالی است بسیار محبوب است.
تاجیکستان کشوری در آسیای مرکزی ، دختران تاجیکستانییکی از چیزهایی که درمورد تاجیکستان رایج است این است که جشن تولد در آنجا مجاز نیست و این در قانون آنها نوشته شده است.یکی از چیزهایی که درمورد تاجیکستان رایج است
به طور خاص ماده 8 قانون جمهوری آسیای مرکزی درمورد سنت ها و آداب و رسوم برگزاری جشن تولد را در هر جایی ممنوع می کند مگر اینکه این کار را در خلوت خانواده خود انجام دهند.کشوری که در آن گرفتن جشن تولد غیرقانونی است!!
این بدان معناست که قانون محدودیتی برای تعداد مهمانانی که برای تولد خود دعوت می کنید، مقدار پولی که قصد دارید خرج کنید و حتی مدت زمان برگزاری مراسم تعیین می کند.گزارش ها حاکی از این است که این قانون در سال 2007 پس از رئیس جمهور امامعلی رحمان که 21 سال در قدرت بود به تصویب رسید.رئیس جمهور امامعلی رحمان ، کشوری که در آن گرفتن جشن تولد غیرقانونی است
رئیس جمهور در آن زمان تاکید کرد که برگزاری جشن های بزرگ فشار زیادی را بر خانواده های تاجیک وارد می کند که غالبا برای حفظ ظاهر آنها را بدهکار می کند.این قانون درواقع به طور کامل اجرا می شود زیرا در سال 2019 فردی به نام امیربک ایسوف به دلیل جشن تولد گرفتن برای خودش دستگیر شد. ایسوف در آن زمان در یک عکس فیسبوکی دیده شده بود که با کیک تولدش نشسته و عکس انداخته بود.
دستگیری فردی به نام امیربک ایسوف به دلیل جشن تولد گرفتناین مرد در دفاع از خود ادعا کرده بود که آن شب با دوستان خود بیرون رفته بود و حتی پیشخدمت هم به دادگاه گفته بود به نظر نمی رسد جشن تولدی در کار باشد و برای آن برنامه ریزی شده باشد. ولی او به هرحال به خاطر این کارش جریمه شد.
برخی از گزارش ها همچنین می گویند که ایسوف تنها کسی نیست که به نقض این قانون مبنی بر عدم برگزاری جشن تولد در تاجیکستان متهم شده است.عدم برگزاری جشن تولد در تاجیکستان ، فرهنگ مردم کشور تاجیکستان همین قانون در سال 2014 ، سیصد و نود و چهار بار و احتمالا در طول سال ها نقض شده است.
تاجیکستان کشوری زیبا و شگفت انگیز در آسیای مرکزی است که با کشورهای افغانستان، چین، قرقیزستان و ازبکستان همسایه است. این کشور به داشتن کوه های ناهموار شناخته شده است و مقصدی مناسب برای کوهنوردی و طبیعت گردی به شمار می رود.
سنت های تاجیکستان بخش عمده ای از زندگی روزمره را شامل می شود، از لباس گرفته تا سرگرمی و مراسم و جشن ها و رقص و موسیقی در این کشور به خوبی یافت می شود.
در بسیاری از مناطق تاجیکستان، مردم سنت های خود را نزدیک به زندگی روزمره نگه می دارند، به این معنی که سنت های تاجیکستان به مرور از دست نمی روند و مردم این کشور زیبا سعی در حفظ سنت های قدیمی و بومی این کشور دارند.
سنت ها در تاجیکستان دریچه ای برای سبک زندگی، ارزش ها و زیبایی شناسی فرهنگ و راهی عالی برای شناخت بهتر فرهنگ این کشور هستند. فرهنگ غنی کشور تاجیکستان فرهنگی شبیه به افغانستان، ایران و ازبکستان دارد. شاید برای شما هم دانستن و یادگیری فرهنگ این کشور زیبا، جالب و شگفت انگیز باشد.
تاجیکستانمردم تاجیکستان از زمان های بسیار قدیم با احترام به آداب و رسوم خود رفتار می کردند و آن ها را نسلی به نسل دیگر منتقل می کردند، تاجیک ها تا امروز دوست دارند.
لباس ملی خود را در روزهای تعطیل بپوشند و در مراسمات عروسی لباس های سنتی و بومی این کشور را می پوشند و از سنت های تولد گرفته تا عروسی همه آن ها را انجام می دهند و احترام زیادی برای این سنت ها قائل هستند. پایتخت تاجیکستان دوشنبه است، این شهر مشهور به بازارهای خرید و فضای شهری بزرگ است. بیشتر کارخانه ها در این شهر قرار دارد. این شهر مهم ترین شهر تاجیکستان است.
واحد پولی این کشور، سومانی تاجیکی است. زبان رسمی مردم تاجیکستان، تاجیکی، فارسی، روسی و رئیس جمهور این کشور امامعلی رحمان است. این کشور محصور در خشکی است و مساحتی بالغ بر ۱۴۳۱۰۰ کیلومتر مربع دارد.
تاجیکستان کشوری از کشورهای جماهیر شوروی سابق است که پس از فروپاشی به استقلال رسید. این کشور یک کشور کوهستانی است، تاجیکستان کشوری خوش آب و هوا و سرسبز در مرکز آسیا قرار دارد. تاجیکستان با وسعتی در حدود ۱۴۳۱۰۰ کیلومتر مربع دارای ۷۴۸۷۴۸۹ نفر جمعیت است.اگر دوست دارید با حقایقی درباره تاجیکستان و فرهنگ و آداب و رسوم و سنت های تاجیکستان آشنا شوید تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
یکی از آداب و رسوم معروف تاجیکستان این است که آن ها به هیچ عنوان، از خانواده و خویشان خود جدا نمی شوند، حتی پس از ازدواج آنان پس از ازدواج به مانند دوران مجردیشان در کنار خانواده شان زندگی می کنند، اما در اتاق هایی جداگانه و متعلق به خودشان زندگی می کنند.
وابستگی به خانواده در این کشور بسیار زیاد دیده می شود. آن ها از لحاظ مذهبی بسیار مقید و دارای عقیده هستند، بسیاری از آداب و رسوم های سنتی آنان، شبیه ایرانیان است.
تاجیکستان کشوری محافظه کار است و با آن که تاجیک ها می توانند برخوردی بسیار دوستانه داشته باشند، گستاخ بودن آن ها نیز پدیده ای دور از انتظار نیست.
همانطور که در مقدمه نیز ذکر شد، تاجیکستان یک کشور فارسی زبان است اما انتظار نداشته باشید که مانند سایر کشورهای فارسی زبان همچون ایران و افغانستان برای گردشگران فرش قرمز پهن شود. برخلاف مردم ایران که بسیار خونگرم هستند و از مردمان تمام کشورها با آغوش باز، دعوت می کنند، مردم تاجیکستان مانند مردم ایران، زیاد خونگرم نیستند.
مردمی که در فلات های تاجیکستان ساکن هستند دارای جشن های ازدواج منحصر به فردی هستند که ۷ روز به طول می انجامد. در اولین روز مراسم، عروس و داماد ازدواج خود را اعلام می کنند و به مدت سه روز ضیافت های جداگانه ای با خانواده های خود برگزار می کنند.
در طول ۵ روز اول این مراسم، عروس همچنان در منزل پدری خود می ماند و در روز ششم به همراه اعضای خانواده خود به خانه ی داماد رفته و شب را در آن جا می گذرانند که همین موضوع پایان مراسم را اعلام می کند.
نکته دیگری که در مورد ازدواج تاجیک ها جالب توجه است مدت زمان ماه عسل آنهاست که ۴۰ روز است و تمام این ۴۰ روز در خانه ی والدین داماد گذرانده می شود تا عروس و داماد در ابتدای زندگی مشترک خود تحت حمایت آن ها قرار بگیرند.
نوروز، عید باستانی ایرانیان و فارسی زبانان است، به هنگام اعتدال بهاری در تاجیکستان جشن گرفته می شود. اگر در این ایام در تاجیکستان باشید، شاهد خواهید بود که تمامی مردم برای این فستیوال آماده شده و غذاهای منحصر به فرد این فصل را آماده می کنند به گونه ای که روی میزها جا برای سوزن انداختن نیز پیدا نمی شود.
نکته ی جالب دیگر در مورد تاجیکستان Sayri Guli Lola است که در حقیقت تعطیلات گل لاله است. در تاجیکستان تعطیلاتی به افتخار گل لاله برگزار می شود که در آن می توانید شاهد دسته ی سرایندگان و گروه های رقص باشید. شقایق و لاله گل های بومی تاجیکستان بوده و منشا لاله های هلندی را نیز به تاجیکستان نسبت می دهند.